BEIJING FOREIGN

STUDIES UNIVERSITY

U MIRATUAN ZYRTARISHT NË UNIVERSITETIN TONË 18 DEGË TË NIVELIT BACHELOR DHE NUMRI I GJUHËVE TË HUAJA PO ARRIN NË 98

Kohët e fundit, Ministria e Arsimit ka lëshuar rezultatetet e depozitimit të degëve të universitetit për vitin 2017. Në BFSU u miratuan 18 degë të reja, ato janë devitoja, tetunishtja, darishtja, ruandashtja, sasutoja, ruandishtja, çiçevashtja, sangerishtja, figjianishtja, pisinishtja, niueshtja, biamashtja, maroishtja e ishullit Kuk, luksenburgishtja, historia e botës, menaxhimi financiar, biznesi ndërkombëtar, studimi i dramës etj.
Deri më tani, Universiteti ka hapur 115 degë të nivelit Bachelor, ndër të cilat 97 janë degë të lidhura me gjuhët e huaja, keshtu po arrin 98 gjuhë te huaja, një me përkthimin dhe 17 janë degë jo gjuhësore.

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

OFFICE FOR INTERNATIONAL EXCHANGE AND COOPERATION

OFFICE OF CONFUCIUS INSTITUTES

OFFICE FOR OVERSEAS STUDENTS AFFAIRS

GENERAL ADMINISTRATION OFFICE

Copyright@BFSU.Support by ITC