BEIJING FOREIGN

STUDIES UNIVERSITY

PROGRAMET MËSIMORE TË DIPLOMËS BACHELOR

2019年04月15日


tabela e programeve mësimore të diplomës bachelor të universitetit të gjuhëve të huaja të pekinit

Numri

Emri i degës

Numri

Emri i degës

1 Gjuhë angleze 40 Gjuhë persike
2 Gjuhë ruse 41 Gjuhë hinduiste
3 Gjuhë franceze 42 Gjuhë Urdu
4 Gjuhë gjermane 43 Gjuhë filipinase
5 Gjuhë japoneze 44 Gjuhë sllovene
6 Gjuhë spanjolle 45 Gjuhë estoneze
7 Gjuhë portugale 46 Gjuhë letone
8 Gjuhë arabe 47 Gjuhë lituane
9 Gjuhë italiane 48 Gjuhë irlandeze
10 Gjuhë suedeze 49 Gjuhë malteze
11 Gjuhë kamboxhiane 50 Gjuhë bengaleze
12 Gjuhë vietnameze 51 Gjuhë kazake
13 Gjuhë laosiane 52 Gjuhë uzbeke
14 Burmese 53 Gjuhë Zulu
15 Gjuhë tailandeze 54 Gjuhë latine
16 Gjuhë indoneziane 55 Gjuhë kirgize
17 Gjuhë malejziane 56 Gjuhë Pashtu
18 Gjuhë singaleze 57 Gjuhë Amharic
19 Gjuhë turke 58 Gjuhë sanskritishte-pali
20 Gjuhë koreane 59 Gjuhë somaleze
21 Gjuhë Swahili 60 Gjuhë nepaleze
22 Gjuhë Hausa 61 Gjuhë tamile
23 Gjuhë polake 62 Gjuhë turkmene
24 Gjuhë çeke 63 Gjuhë katalane
25 Gjuhë hungareze 64 Gjuhë Yoruba
26 Gjuhë rumune 65 Përkthim dhe interpretim
27 Gjuhë bullgare 66 Ekonomi dhe tregti ndërkombëtare
28 Gjuhë sllovake 67 Financë
29 Gjuhë serbe 68 E-tregti
30 Gjuhë kroate 69 Administrim i biznesit
31 Gjuhë shqipe 70 Administrim dhe sistem informativ
32 Gjuhë finlandeze 71 Kontabilitet
33 Gjuhë ukrainase 72 Diplomaci
34 Gjuhë holandeze 73 Gazetari
35 Gjuhë norvergjeze 74 Ligj
36 Gjuhë daneze 75 Gjuhë kineze për të huaj
37 Gjuhë islandeze 76 Gjuhë dhe kulturë kineze
38 Gjuhë greke 77 Shkencë dhe teknologji kompjuterike
39 Gjuhë hebraike 78 Politikë dhe administratë publike

Shënim : Sanskritishtja dhe palia janë dy degë më vete. Universiteti ofron kursin e 67 gjuhëve të huaja, duke përfshirë edhe gjuhën mongole, gjuhën armene etj.
No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

OFFICE FOR INTERNATIONAL EXCHANGE AND COOPERATION

OFFICE OF CONFUCIUS INSTITUTES

OFFICE FOR OVERSEAS STUDENTS AFFAIRS

GENERAL ADMINISTRATION OFFICE

Copyright@BFSU.Support by ITC