BEIJING FOREIGN

STUDIES UNIVERSITY

Bashkëkryetari i Partisë Socialdemokrate të Gjermanisë Lars Klingebel vizitoi BFSU-në

发布时间:2023-06-16


Më 6 qershor, Lars Klingebel, bashkëkryetar i Partisë Socialdemokrate të Gjermanisë, kryesoi një delegacion për të vizituar BFSU-në dhe mbajti një fjalim. Wang Dinghua, sekretar i Komitetit të Partisë të BFSU-së dhe Jia Wenjian, zëvendëssekretar i Komitetit të Partisë dhe zëvendësrektor i BFSU-së, u takuan me Klingebel dhe delegacionin e tij. Klingbell mbajti një fjalim me temën "Rendi botëror në ndryshim" dhe iu përgjigj pyetjeve të pedagogëve dhe studentëve të BFSU-së.


No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

OFFICE FOR INTERNATIONAL EXCHANGE AND COOPERATION

OFFICE OF CONFUCIUS INSTITUTES

OFFICE FOR OVERSEAS STUDENTS AFFAIRS

GENERAL ADMINISTRATION OFFICE

Copyright@BFSU.Support by ITC