BEIJING FOREIGN

STUDIES UNIVERSITY

REKTORI PENG LONG BËRI NJË VIZITË NË JAPONI SË BASHKU ME MINISTRIN E ARSIMIT CHEN BAO SHENG PËR TË MARRË PJESË NË KONFERENCËN E DYTË TË LIDHJES SË UNIVERSITETEVE TË SHKËMBIMIT HUMANITAR KINË-JAPONI

Nga data 23 deri 25 mars, rektori Peng Long bëri një vizitë në Hiroshima të Japonisë me ministrin e arsimit Chen Bao Sheng për të marrë pjesë në Konferencën e Dytë të Lidhjes së Universiteteve të Shkëmbimit Humanitar Kinë-Japoni dhe për të nënshkruar marrëveshjen e shkëmbimit ndëruniversitar me Universitetin e Hiroshimas duke arritur rrezultate të frytshme.
Më 24 mars, u zhvillua Konferenca e dytë e Lidhjes së Universiteteve të Shkëmbimit Humanitar Kinë-Japoni në kampusin Senda të Universitetit të Hiroshimas. Në të mori pjesë dhe mbajti fjalën kryesore Ministri i Arsimit i RP të Kinës Chen Bao Sheng. Ndërsa rektori Peng Long përshëndeti në emër të lidhjes. Në këtë konferencë ishin të pranishëm 80 vetë nga 22 universitete të ndryshme.

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

OFFICE FOR INTERNATIONAL EXCHANGE AND COOPERATION

OFFICE OF CONFUCIUS INSTITUTES

OFFICE FOR OVERSEAS STUDENTS AFFAIRS

GENERAL ADMINISTRATION OFFICE

Copyright@BFSU.Support by ITC