current leadership

Wang Dinghua

kryetar i Këshillit të Universitetit,
Doktor Profesor në arsimin e huaj

Peng Long

anëtar i Partisë Komuniste Kineze
doktor i shkencave, profesor i ekonomisë, udhëheqës doktorature

Hu Zhigang

zëvendëskryetar i Këshillit të Universitetit
Diplomë “Bachelor” në mësuesi, Universiteti Pedagogjik i Pekinit

Yan Guohua

anëtar i Partisë Komuniste Kineze
etni Han, nga Pekini

Yuan Jun

zëvendësrektor
Doktor Profesor në gazetari dhe komunikim, tutor i doktoraturës

Jia Dezhong

anëtar i Partisë Komuniste Kineze
doktor i politikës, profesor

Jia Wenjian

anëtar i Partisë Komuniste Kineze
doktor i filozofisë, profesor, udhëheqës doktorature

Sun Youzhong

anëtar i Partisë Komuniste Kineze
doktor i filozofisë, profesor, udhëheqës doktorature

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

Office for International Exchange and Cooperation

0086-10-88816715
[email protected] https://international.bfsu.edu.cn/en/
General Administration Office

0086-10-88816215
[email protected]