Universiteti Teknologjik i Queenslandit bëri vizitë në BFSU

Në datën 17 nëntor, nën-drejtori i QUT-it, Prof. Peter Coaldrake dhe zëvendës kancelari Prof. Scott Sheppard, bënë vizitë në BFSU. Rektori i BFSU-së Peng Long u takua me delegacionin.

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

Office for International Exchange and Cooperation

0086-10-88816715
[email protected] https://international.bfsu.edu.cn/en/
General Administration Office

0086-10-88816215
[email protected]