Dy nga disiplinat e BFSU-së renditen në 100 më të mirat e listës së QS-së duke zënë vendin e parë midis universiteteve të Kinës

Më 8 mars, baza Quacquarelli Symonds Limited e Londrës lëshoi listën QS të renditjes Botërore të subjekteve mësimore 2017. Kjo listë mbulon në përgjithësi 46 di...Read More

U përurua Instituti i Qytetërimeve Krahasuese dhe Komunikimeve Ndërkulturore e BFSU-së

U përurua Instituti i Qytetërimeve Krahasuese dhe Komunikimeve Ndërkulturore e BFSU-së Në paraditen e 6 dhjetorit, në BFSU u bë përurimi i Institutit të Qyt...Read More