Kaksi BFSU:n oppiainetta sijoittui sadan parhaan joukkoon QS World University Rankings 2017 –arvioinnissa

Maaliskuun kahdeksas päivä Lontoossa sijaitseva Quacquarelli Symonds Limited julkisti QS World University Rankings by Subject 2017 -sijoitukset. Rankinglista kattaa yhteensä 47 oppiainetta ja nostaa esille mailman parhaita akateemisissa oppiaineissa menestyviä yliopistoja. Sijoitukset perustuvat neljään osa-alueeseen: tutkimukseen, opetukseen, työllistävyyteen ja kansainvälisyyteen. Vuoden 2017 sijoitukset perustuvat selvitykseen, jossa on huomioitu noin 305 000 yliopiston opettajaa tai tutkijaa, 194 00 työnantajaa, 43 miljoonaa julkaisua ja 185 miljoonaa lainausta mailman johtavassa tiivistelmä- ja lainaustietokannassa Scopuksessa viiden vuoden aikana. BFSU erottuu selkeästi Kiinan kieliyliopistojen joukossa kahdessa oppiaineessa, joita ovat Kielitiede ja modernit kielet (jotka sijoittuivat rankigissa sijoille 51-100) ja Englannin kieli ja kulttuuri (rankingissa sijoilla 201-250).新增语种新闻配图

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

Office for International Exchange and Cooperation
Office for Overseas Students Affairs
Office of Confucius Institutes
General Administration Office