BFSU:n Kulttuurien vertailun ja kulttuurienvälisen kommunikaation akatemian avajaiset

Joulukuun kuudennen päivän aamulla järjestettiin BFSU:n Kulttuurien vertailun ja kulttuurienvälisen kommunikaation akatemian virallinen avajaistilaisuus. Akatemian laatan paljastivat yhdessä Kansainvälisen Konfutsejärjestön johtaja Teng Wensheng, Opetusministeriön yhteiskuntatieteiden osaston pääjohtaja Zhang Donggang, BFSU:n konsistorin puheenjohtaja Han Zhen ja rehtori Peng Long.

 

Akatemia on perustettu edistämään BFSU:n Kiinan kielen, historian, uskonnon, filosofian ja taiteen tiedekuntien kehitystä pyrkimyksenään kehittää BFSU:sta ensiluokkainen yliopisto, jossa on ensiluokkaisia tiedekuntia.

 

Akatemia seuraa periaatettaan molemminpuolisesta oppimisesta eri kulttuurien välillä hyödyntäen BFSU:n monikielistä asiantuntemusta ja omaksuen monikulttuurisia ja tieteidenvälisiä lähestymistapoja kulttuuri-, historia-, uskonto- ja filosofiaopinnoissa. Tarkoituksena on tutkia mailman kulttuurien moninaisuutta sekä Kiinan kulttuurin kansainvälistä tärkeyttä.

 

Northwest Universityn entinen rehtori Zhang Qizhi toimii akatemian kunniarehtorina, BFSU:n konsistorin puheenjohtaja Han Zhen akateemisen komitean puheenjohtajana, BFSU:n rehtori Peng Long ohjausryhmän puheenjohtajana ja Zhang Xiping akatemian johtajana.

%e5%8c%97%e4%ba%ac%e5%a4%96%e5%9b%bd%e8%af%ad%e5%a4%a7%e5%ad%a6%e6%af%94%e8%be%83%e6%96%87%e6%98%8e%e4%b8%8e%e4%ba%ba%e6%96%87%e4%ba%a4%e6%b5%81%e9%ab%98%e7%ad%89%e7%a0%94%e7%a9%b6%e9%99%a2%e6%88%90

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

Office for International Exchange and Cooperation
Office for Overseas Students Affairs
Office of Confucius Institutes
General Administration Office