BFSU:n Alueellisen ja mailmanlaajuisen hallinnon akatemian virallinen aloitustilaisuus

Lokakuun 22. päivänä järjestettiin tilaisuus, jossa käynnistettiin BFSU:n Aluellisen ja maailmanlaajuisen hallinnon akatemian toiminta. Tilaisuuteen osallistuivat kansankongressin koulutuksen, tutkimuksen, kulttuurin ja kansanterveyden komitean puheenjohtaja Liu Binjie, koulutuksen varaministeri Hao Bing, keskuskomitean kansainvälisen yksikön varaministeri Guo Yezhou, valtionhallinnon kansainvälisistä asiantuntijoista vastaavan yksikön hallintojohtaja sekä henkilöresurssien ja sosiaaliturvan varaministeri Zhang Jianguo, kulttuurin varaministeri Ding Wei sekä muita vieraita.

Akatemian kyltin paljastivat yhdessä puheenjohtaja Liu Binjie, varaministeri Hao Bing, BFSU:n konsistorin puheenjohtaja Han Chen sekä rehtori Peng Long Akatemian käynnistyksen kunniaksi.

Akatemia on tutkimukseen keskittyvä laitos, joka yhdistää tutkimuksen, opetuksen, konsultoinnin sekä koulutuksen. Akatemian toiminnassa on neljä teemaa: se tukee Kiinan kansainvälistymisstrategiaa, edistää tieteidenvälistä yhteistyötä ja akateemisia innovaatioita, vahvistaa huipuosaajien kehittymistä sekä julkaisee tutkimusraportteja ja akateemisia teoksia, jotka liittyvät Akatemian tutkimustuloksiin ja aluellisen ja maailmanlaajuisen hallinnon viimeaikaiseen kehitykseen. Akatemia pyrkii käyttämään innovatiivisia tutkimusmetodeita ja mekanismeja taatakseen tutkimuksensa sujuvuuden. %e5%8c%97%e4%ba%ac%e5%a4%96%e5%9b%bd%e8%af%ad%e5%a4%a7%e5%ad%a6%e5%8c%ba%e5%9f%9f%e4%b8%8e%e5%85%a8%e7%90%83%e6%b2%bb%e7%90%86%e9%ab%98%e7%ad%89%e7%a0%94%e7%a9%b6%e9%99%a2%e6%88%90%e7%ab%8b%e5%a4%a7

No.2 North Xisanhuan Road, Beijing, P.R. China 100089

Office for International Exchange and Cooperation
Office for Overseas Students Affairs
Office of Confucius Institutes
General Administration Office